Cei care fac posibilă acestă „poveste”

Mă numesc Cosmin Țugui și sunt persoana care „a pus pe picioare” brand-ul TreCeViFo-rul Anilor, ghidat de ideea că tinerii trebuie, în prezent, mai mult ca niciodată, să-și cunoască trecutul, așa cum a fost el, și nu distorsionat de vreun regim politic, pentru a fi capabili să pună bazele unui viitor mai bun.

Bună, eu sunt Alexandra! Fac parte din aceasta echipa deoarece în place foarte mult sa lucrez și să cooperez cu alte persoane. Îmi place acest spirit de echipă! Sunt pasionată de asemenea de citit. Îmi place să învăț lucruri noi, și să avansez in fiecare zi. Pe langa acestea, am și o imaginație foarte bogată și partea creativă bine dezvoltată. Combinând toate acestea, cred că rezultă o bună coechipieră!
Eu ma numesc Stefan.Am 15 ani si imi place foarte mult sa imi pun imaginatia la incercare in lucruri practice.Nu sunt un om foarte creativ,insa incerc sa ma implic cat mai mult in munca in echipa.
Bună sunt Angelica și pot spune că am fost aleasă să fac parte din această echipă datorită pasiunii mele pentru citit . Ceea ce citesc mă introduce in lumi diferite astfel încât cartea ” Mica istorie a unui secol mare ” m-a făcut să simt emoția puternică a
perioadei comuniste . Echipa aceasta vrea să pună în evidență atuurile și calitățile noastre . Mulțumesc ! ”

Bună! Mă numesc Melisa și mă bucur foarte mult să fac parte din această echipă, alături de care voi aborda niște teme, care pe mine una mă pasionează. Îmi place să lucrez cu mai multe persoane, iar atunci când o fac, caut să muncesc cu cei care sunt calmi, liniștiți, descurcăreți, glumeți, și nu în ultimul rând, înțelegători. Consider că, nimic nu se poate rezolva în echipă, dacă nu suntem calmi și avem răbdare cu ceilalți care poate nu înțeleg ce au de făcut. Astfel, sper că vom fi o echipă unită și vom avea spor la lucru.